nieuw seizoen het groene oosten van start

Het tweede seizoen van de tv-serie Het Groene Oosten gaat op zaterdag 18 oktober van start op RTV Oost. In de eerste aflevering van Het Groene Oosten wordt duidelijk wat we allemaal kunnen doen tegen voedselverspilling. Zijn bijvoorbeeld sprinkhanen en meelwormen een oplossing? Antwoord op deze vraag krijg je in de uitzending van 16.35 uur op RTV Oost.

Ook in de aflevering is te zien hoe duurzaam het grote hippische evenement de Military in Boekelo is. Presentator Andre van der Zee wordt op pad gestuurd voor gebruikte pallets waarvan stylist Marian Lunsing een prachtige eco-loungeset maakt. Ook wordt op vrij sensuele wijze duidelijk gemaakt hoe we onze auto voortaan heel milieuvriendelijk moeten gaan wassen. Kan je de uitzending niet bekijken om 16.35? De aflevering wordt dezelfde zaterdag veelvuldig herhaald. Verder is het mogelijk de afleveringen via staging2.rtvoost.nl en staging2.hetgroeneoosten.nl terug te kijken.

Het Groene oosten

Het Groene Oosten is een tv-serie over duurzame ontwikkelingen in Overijssel. De programmareeks zit vol spectaculaire en ludieke items, informatieve reportages en tips waarmee iedereen zijn voordeel kan doen. Presentator Andre van der Zee laat in de serie zien dat duurzaam leven niet suf en saai is, maar juist heel leuk en logisch.

Win een eco-loungeset

Het Groene Oosten bestaat naast de tv-serie uit de GO! Green Challenge. Dit is een prijsvraag waar Overijsselaars kans maken op een loungeset dat door stylist Marian Lunsing is gemaakt van gebruikte pallets. Stuur een foto of video van een duurzaam idee of duurzame tip en win een prachtige eco-loungeset. Kijk voor meer informatie over de actie en de voorwaarden op staging2.hetgroeneoosten.nl Op deze website is ook meer achtergrondinformatie te vinden en kunnen kijkers vragen achterlaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.