muzieklessen bij olster harmonie

De Olster Harmonie start 29 oktober met een nieuwe serie lessen ‘algemene muzikale vorming’. AMV is een leuke manier om kennis te maken met de beginselen van muziek. Het plezier van muziek maken staat voorop.

De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. In totaal worden 16 lessen van een half uur gegeven, opgesplitst in twee gedeelten. In de eerste helft van de lessen wordt muziek zo breed mogelijk belicht. De kinderen leren wat ‘maat’ en ‘ritme’ inhouden door zelf te zingen, te luisteren, te bewegen en te spelen op een instrument. Ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen. In het tweede gedeelte komt meer nadruk te liggen op het leren lezen van het notenschrift en het bespelen van de blokfluit.

De kinderen die dit voorjaar zijn begonnen met AMV stromen door naar een vervolgopleiding AMV-2 en enkele kinderen hebben de leeftijd (vanaf 8 jaar) dat ze al kunnen overstappen op een instrument. Hiervoor krijgen zij een individuele opleiding van bevoegde docenten binnen de vereniging.

De lessen AMV voor beginners worden op de woensdagmiddag in het Holstohus gegeven van 17.45 uur tot 18.15 uur. Opgeven kan bij Diede Mensink via olsterharmonie@gmail.com. Kijk voor meer informatie op staging2.deolsterharmonie.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.