ms benefiet levert 40000 euro op

De MS Benefiet-actie die in mei begon met een speciale actie in Bosgoed Heeten heeft tot nu toe al bijna 40.000 euro opgeleverd. Afgelopen zondag werd er een groot benefietevenement in Odeon Zwolle gehouden.

Het evenement was indrukwekkend. Tot die conclusie kwamen de bezoekers, artiesten en de organisatie. Diverse artiesten traden belangeloos op, met allen het goede doel, geld inzamelen en aandacht vragen voor MS, in gedachten.

De officiële aftrap werd gedaan door de burgemeesters uit Zwolle, Kampen en Raalte. Tijdens het middagprogramma, waar ongeveer 800 bezoekers op af kwamen, traden onder meer Typhoon, Douwe Bob en Masha Bijlsma op.

’s Avonds was er een speciaal theaterconcert met optredens van het Raalter popkoor MuSing en de speciaal samengestelde MS-Benefietband onder leiding van Hans Groen op.

Er werde nummer van Hans, met speciaal aangepaste teksten van Joke Zwaal en Willem Verdaasdonk, ten gehore gebracht. Ook het optreden van het Thomas a Kempis-orkest stond op het programma, met solisten als Humphrey Campbell, Cindy Oudshoorn en Kayakzanger Edward Reekers.

Zowel het middag- als het avondprogramma hadden een prima bezoekersaantal. De opbrengst, die overigens nog verder stijgt door een aantal acties dat nog loopt, gaat rechtstreeks naar onderzoek naar MS.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.