mooie afsluiting mtb seizoen voor lveld

Tijdens de laatste twee weekenden van het mountainbikeseizoen 2014 hebben de mountainbikers van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld een aantal mooie prestaties neergezet.

Tijdens de afsluitende wedstrijd van de Topcompetitie op 27 en 28 september reed Jeroen Wessel bij de Amateurs naar een vierde plaats. Dit was tevens voldoende voor een podiumplaats in het eindklassement. Hij sloot de Topcompetitie af op een tweede plaats. Dennis van de Kruisweg en Lyan Rensen reden bij de Junioren en de Dames naar een mooie top-tien klassering door als 10e en 9e te finishen.

Op zondag 5 oktober stond Lyan Rensen aan de start bij het Nederlands Kampioenschap Marathon. Tijdens deze wederom natte editie kwam Lyan sterk voor de dag bij deze wedstrijd over 110 km door de Limburgse Heuvels. Na een zware race finishte Lyan op een keurige 4e plaats bij de Elite Dames.

Het veldritseizoen is inmiddels ook gestart. Jeroen Wessel finishte tijdens de eerste twee wedstrijden in Dordrecht en Montfoort net buiten de top-tien op plaats 11 en 14.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.