Home / archiefcentraal / mooi jubileumconcert vrouwenkoor in wijhe

mooi jubileumconcert vrouwenkoor in wijhe

Het Sallands Vrouwenkoor heeft afgelopen zaterdag haar 35-jarig bestaan gevierd met een jubileumconcert in een goed gevulde Nicolaaskerk in Wijhe. Het thema van dit concert was ‘Verhalenderwijs’. De dames van het SVK openden dit concert met het ‘Hallelujah’ van Händel. Dat viel bij het publiek goed in de smaak.

Vervolgens liet het koor, dat onder leiding staat van dirigent Joan Jonkman, op voortreffelijke wijze horen dat het beschikt over een zeer gevarieerd repertoire. Je kon genieten van het werk van Georg F. Händel, Verdi, Carmichael, Boudewijn de Groot en Abba.

Tussendoor kon je luisteren naar intermezzo’s van sopraan Zoë Hemmes, Marleen Veldstra op viool, Irma Haverkamp op altviool en Corien Kok op violoncello. Marijn Siero bespeelde de piano en zorgde voor de begeleiding van het koor, de solist en het viooltrio.

Het pianoduet, uit Star Wars, door Joan Jonkman en Marijn Siero werd sprankelend en vol overgave gespeeld en door iedereen zeer gewaardeerd. Het Sallands Vrouwenkoor kan terugkijken op een prachtig jubileumconcert.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.