mevrouw hegeman jaar goed in de bloemen

Mevrouw Hegeman uit Wijhe zit het komende jaar goed in de bloemen. Ze won namelijk een jaar lang, elke maand een bos bloemen van Vloedgraven Interieur & Decorations. Ze de prijs tijdens de Hallowiejeweek in haar woonplaats. Afgelopen zaterdag werd de prijs uitgereikt.

De tweede prijs, een boodschappenpakket van Albert Heijn, is in ontvangst genomen door mevrouw Jonkman. De derde prijs, een week lang brood en iets lekkers bij de koffie, aangeboden door Bakkerij Jolink, viel in handen van mevrouw Te Braak.

Drukkerij Schippers stelde een prijs beschikbaar voor de mooiste kraam van de Heksenmarkt. Diane Hutten, onderneemster van Mico Bodywear en Lef underwear, kwam als winnaar uit de bus en werd verrast met een gratis advertentie in de Reklamix Huis aan Huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.