megabedrag van roparun voor hospice

De gigantische donatie van Roparun komt op de vooravond van een heel weekend dat in het teken staat van de nieuw te bouwen hospice in Raalte. Alle opbrengsten van Sallands Laatste Tentfeest, dat rond deze tijd op de Domineeskamp van start gaat, komen ten goede van de hospice.

Op de Domineeskamp zijn vrijdagmiddag allerlei Sallandse prominenten die in het kader van de het Laatste Tentfeest in actie komen op de Mega Walk, om geld in te zamelen voor de hospice. Ook staat er vanavond nog een voetbalwedstrijd met bekende Nederlandse en Sallandse (oud-)spelers op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.