matig marienheem boekt belangrijke zege

Mariënheem heeft vanmiddag een knappe prestatie neergezet in de 5e Klasse A. Zenderen Vooruit werd met 1-0 verslagen. De ploeg van Sander Brinkman speelde een matige wedstrijd maar wist uiteindelijk drie verdiende punten binnen te slepen.

De trainer van Mariënheem was na afloop niet tevreden over het spel maar waardeert de vechtlust van zijn mannen: ‘We speelden niet een van onze beste wedstrijden maar konden gelukkig die drie punten in Mariënheem houden. Hoewel het spel niet best was hebben we hard gevochten voor deze thuisoverwinning.’

In de 39e minuut schoot Lean Hobert de openingstreffer binnen voor de thuisploeg. Hoewel er grote kansen waren voor Mariënheem bleef dit de laatste goal in de wedstrijd. ‘Onze spits kreeg nog een fantastische kans maar kon de 2-0 niet binnen schieten,als dat was gebeurd hadden we het makkelijker gehad.’ In de slotfase ging zelfs de doelman van Zenderen Vooruit mee naar voren. Dan krijg je het toch wel even benauwd.’ Ondanks het slotoffensief van Zenderen Vooruit bleef de stand tot het eindsignaal in het voordeel van Mariënheem. Drie belangrijke punten voor de ploeg van Sander Brinkman die door de winstpartij van vanmiddag stegen naar de derde plaats in de 5e Klasse A.

Volgende week zondag speelt Mariënheem een uitwedstrijd tegen de nummer twee van de competitie USV. Sander Brinkman ziet de ontmoeting tussen de twee concurrenten met vertrouwen tegemoet: ‘Als we dezelfde volwassenheid volgende week kunnen tonen als vandaag gaan we zeker winnen.’

Zenderen Vooruit zakt door de verliespartij van vandaag naar een 6e plaats. Volgende week speelt de ploeg uit Zenderen tegen het laag geklasseerde Vilsteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.