marienheem krijgt in 2018 kunstgras

Mariënheem krijgt in 2018 kunstgras. Tenminste, dat stelt het Raalter college van burgemeester en wethouders voor aan de gemeenteraad. Mariënheem is tot dan toe de enige kern in de gemeente Raalte waarvan de voetbalclub nog geen kunstgrasveld heeft.

Afgelopen jaar kreeg Nieuw Heeten een kunstgrasveld. Heeten krijgt naar verwachting in 2017 kunstgras en als het plan van het Raalter gemeentebestuur doorgang vindt, krijgt Mariënheem in 2018 als laatste dorp van de gemeente Raalte het ‘plastic’ voetbalveld.

Overigens is het voornemen van de gemeente nog niet definitief. Op 6 november vergadert de gemeenteraad er nog over.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.