marienberg niet erg vlug tegen quick20

De entree van de tweeëntwintig matadoren in de Oldenzaalse Voetbal-Arena had nog iets Magisch! Met een beetje fantasie waande je je in de Rotterdamse Kuip waar tevens voetballers als vergeten helden uit de spelerstunnel opstijgen.

De Quick-tunnel bracht ons helaas niet het gewenste licht in de reeds veelbesproken voetbalduisternis.

Mariënberg en Quick’20, de zaterdagtak dan, bakten er niet veel van. Neuh, het was een wedstrijd om (heel) snel te vergeten. Geen groots voetbal wel gewoon de drie punten omdat André Plaggenmars en Rolf Hofsink enkele seconden ontsnapten uit de zwartwitte klauwen van de gastheer. 0-2 zege.

Inpakken en wegwezen. Daarmee was en is eigenlijk alles wel gezegd. Ik wil er verder ook niet te veel woorden aan vuil maken, na afloop dronken wij er een Amstel of twee op, bracht breur ons thuus en zijn wij nog steeds medekoploper.

Enkele uren nadat de scheidsrechter voor het laatst op zijn fluit had geblazen bereikte ons de kloterige whatsapp uit het Hardenbergse Ziekenhuis….Dat kon er ook nog wel eens bij als afsluiter van deze zaterdagmiddag.

Sterkhouder Ruud Buitenhuis had de strijd tussen Quick’20 – Mariënberg al eerder moeten staken na een flinke botsing. Onderzoek wees uit dat hij een scheurtje heeft opgelopen in zijn schouderblad. Die is minstens vier tot zes weken uit de running. Een flinke aderlating want Buitenhuis blinkt samen met Roy Kelder elke week uit in het Roodzwarte Verdedigingscentrum.

(AD)

Opstelling : Jelle Brinks, Jaap Hofman, Han Bouwhuis, Ruud Buitenhuis, Roy Kelder, Michael Zweers, Kevin Bolks, Niek Noeverman (68. Rolf Hofsink), Daan Brinks (46. Roy Doek), Martijn v/d Hoeven, André Plaggenmars (76. BartJan Staman)

Man v/d Wedstrijd : Michael Zweers (volgens Bar-Zuid had Wim S. mij hiervoor omgekocht…duzz)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.