logo gezocht voor regionale nunl

Ons nieuws is sinds kort ook te lezen op Nu.nl. Als je op je mobiel ‘de locatievoorzingingen’ bij de app van Nu.nl aan hebt staan, komt het Sallands nieuws vanzelf voorbij als je in Salland, Deventer of Vechtdal bent. Ook wanneer je naar Nu.nl/Salland gaat vind je ‘ons’ nieuws. (Op landelijke schaal is dat namelijk allemaal Salland.) En binnenkort is het Nu.nl-nieuws ook op onze sites te lezen!

Bij nu.nl willen ze graag een Sallands logo bij de artikelen van ons. Voor Groningen, Amsterdam en Utrecht was het vrij makkelijk zo’n logo te bedenken. We zijn benieuwd of er onder onze lezers ook geniale gedachten zijn voor een logo van Salland. Stuur ze maar op! Als er een goed idee bij zit (als je wat opstuurt, is dat vrij van kopijrechten) gaan we die gebruiken op de Nu.nl-app. De winnaar krijgt bij ons een eervolle vermelding en natuurlijk gaan we alle inzendingen op onze eigen media publiceren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.