lierderholthuis loopt uit voor gezondsheidsmarkt

Veel inwoners van Lierderholthuis en ver daar buiten namen vrijdagmiddag gebruik van de gelegenheid aan te schuiven bij de Langste Eettafel. Na de openingswoorden van burgemeester Piet Zoon bezochten zij de Gezondheidsmarkt met informatie over onder andere houding, beweging en voeding.

Verschillende sportdemonstraties werden gegeven in de sportzaal. Vele bezoekers rolden een koersbal, sloegen een tennisballetje of sparden met de kickboksers. De Dorpsbieb mocht al tientallen ‘dorpsleden’ noteren die al in de boekenkast vol met boeken konden snuffelen. Alles onder de opwekkende klanken van vioolmuziek.

“Natuurlijk konden we fijn profiteren van het prachtige herfstweer. Het terras van d’Olde Wettering zat vol. En binnen was er een heel gezellige sfeer”, aldus Marian Brand, namens de organisatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.