lettele met grote cijfers langs wesepe

In het duel tussen Lettele en Wesepe bleven de punten bij de thuisploeg. Lettele versloeg Wesepe met 6-1.

Na een kwartier voetballen mocht Martijn Beltman genoteerd worden op het scoreformulier. Na een half uur pareerde de keeper een schot van Jesse Oosterwijk maar zag die bal voor de voeten komen van Martijn Beltman die de score naar 2-0 opvoerde. Na de rust bracht Wesepe de spanning terug in de wedstrijd, Ronald Wichems zorgde in de 58e minuut voor de aansluitingstreffer. Echter was de vreugde van korte duur, Bas Huisman schoot een minuut later de 3-1 binnen. Mick Romijn bracht met twee doelpunten de stand op 5-1. Martijn Beltman wist in de 85e minuut zelfs zijn derde van de wedstrijd te maken en bracht daarmee de eindstand op 6-1.

Lettele zal op 26 oktober haar volgende wedstrijd spelen. Koplopper SC Deventer komt dan op bezoek.

Ook Wesepe vervolgd te competitie op 26 oktober, in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.