lemelerveldse boer gooit de deuren open

Grote kans dat een aantal consumenten al eens een stukje varkensvlees heeft geproefd zonder zich te realiseren dat het van zo dichtbij komt. Al vele jaren besteden Herbert en Annemarie Noordman in het Overijsselse Lemelerveld veel zorg, tijd en aandacht aan hun varkens. De producten worden verkocht in de winkels van Albert Heijn. Om te laten zien hoe het er aan toe gaat op de boerderij, organiseren Herbert en Annemarie samen met Albert Heijn op 11 oktober de ‘Doe als een Boer-dag’. Iedereen is uitgenodigd om zelf te ervaren en te kijken hoe het op een boerderij verloopt. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen, zich als favoriet boerderijdier laten schminken of deelnemen aan een van de vele ‘boerderijactiviteiten’. Met als resultaat: een echt boerendiploma!

Naam boer: Annemarie en Herbert Noordman

Locatie boerderij: Haarweg 22 Lemelerveld

Datum en tijdstip: 11 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Informatie: staging2.ahboerendag.nl

Entree: Gratis

Doe als een boer

Op zaterdag 11 oktober tijdens de ‘Doe als een boer-dag’ openen tientallen boerenbedrijven hun schuur- en staldeuren voor het publiek. Aardappelen, groenten, fruit, zuivel en vlees; voor verschillende verse producten in het winkelschap van Albert Heijn zijn er op deze dag boeren en telers die jong en oud verwelkomen met allerlei activiteiten. En natuurlijk is er ook van alles te proeven. De toegang tot de boerderijen is op deze dag gratis.

[b]Familie Noordman, eigenaar van de boerderijp/b]

Wij, familie Noordman, hebben een prachtig varkensbedrijf. In onze serrestallen lijkt het alsof de varkens buiten zijn. Met respect voor dier, omgeving en milieu wordt vlees geproduceerd, zorgvuldig met passie en liefde voor het dier.

Wij gaan voor een goed leven van het varken, een eerlijke prijs voor de boer en de consument. Een familiebedrijf met een moderne bedrijfsvoering. Een beetje zoals vroeger, weet wat je eet! We produceren het één sterren Beter Leven kenmerk vlees.

Dit houdt in dat onze dieren; meer ruimte krijgen, veel daglicht zien, extra speelgoed hebben, ongecastreerd zijn en langere staarten hebben. Omdat we trots zijn op ons bedrijf willen we dit graag laten zien. Wij bieden een rondleiding door de kraamstal en door de vleesvarkenafdeling, een eerlijk verhaal!

Kom, kijk, luister, proef en geniet

Zoek ons op facebook : facebook.com/veldhoekporclemelerveld

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.