lemelerveld pakt eerste driepunter

Lemelerveld heeft dit weekend voor het eerst gewonnen in de competitie. In de tweede klasse J was de eerste zege in de zevende speelde speelronde een feit. Op eigen veld werd Voorwaarts uit Twello met een minimale nederlaag naar huis gestuurd.

‘‘Wij hebben de eerste helft gecontroleerd. Voorwaarts Twello kwam niet voor in het spel voor. Zij hebben in de eerste helft geen kans gecreëerd,’’ aldus een uitbundige Edwin Duim. De trainer van de formatie uit Lemelerveld had nog wel een kritiekpuntje op zijn ploeg. De mogelijkheden in de eerste helft werden niet omgezet in doelpunten.

In de tweede helft valt dan toch het doelpunt. Na een uur spelen kopt Job Heerink bij de eerste paal binnen na een voorzet vanaf rechts. ‘‘Daarna zie je dat Voorwaarts meer risico gaat nemen. Ze gaan met twee spitsen spelen. Voorwaarts is een ploeg met meer fysiek dan die van ons. Dit leverde kansen voor hen op. Zo miste een speler van hen vanaf vijf meter voor de goal. Hij raakte de bal totaal verkeerd.’‘ , vervolgt Duim

In de slotminuut komt Voorwaarts nog gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker. Een bal wordt snoeihard op de lat gekopt. Kort hierna wordt er afgefloten en zijn de eerste drie punten binnen. ‘‘ Dat is dan het beetje geluk wat wij voor die tijd misten,’’ besluit Duim.

Volgende week zondag speelt Lemelerveld in en tegen Schalkshaar. Voorwaarts Twello speelt volgende week eveneens een competitiewedstrijd. Op eigen veld treden zij aan tegen Suryoye

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.