lemelerveld blijft hekkensluiter in 2j

Lemelerveld heeft dit weekend bij Stevo geen punten gepakt. De ploeg uit Geesteren won met een minimale zege van het team van Edwin Duim. Door deze zege blijft Stevo meedraaien in de top van de competitie. Lemelerveld blijft met twee punten uit zes wedstrijden hekkensluiter in de tweede klasse J.

De beslissing in het duel viel tien minuten voor tijd. Niels Wigger kopte de bal uit een corner van Thijs Nieuwmeijer achter de doelman van Lemelerveld. Door de nederlaag is Lemelerveld nog als enige zonder overwinning in de tweede klasse J.

Volgende week is er een bekerronde. Op zondag 26 oktober gaat Stevo op bezoek bij Helios. Rode lantaarndrager Lemelerveld treedt dan thuis aan tegen Voorwaarts Twello.

Top vijf klassement 2J:

1:Tubantia 6-18

2:Helios 6-12

3:WSV 6-12

4:Stevo 6-11

5: Wijhe ’92 6-9

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.