leerlingen helpen op de imminkhoeve

55 leerlingen uit de derde klas van het Vechtdal College zijn vorige week drie dagen lang op beroepsoriëntatiekamp geweest. Daarom waren ze overdag bij Imminkhoeve om op verschillende afdelingen hun handen uit de mouwen te steken. Dit is al het derde jaar dat deze samenwerking tussen Vechtdal College en Imminkhoeve plaatsvindt.

Facilitaire dienst, keuken, technische dienst, de leerlingen hebben bij alle afdelingen verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Het terrein van Imminkhoeve is weer vrij van bladeren en onkruid, de ramen zijn weer schoon en er is heerlijk gekookt voor de gasten. In de middag was er volop aandacht voor de ouderen. Er werden spelletjes gespeeld, kniepertjes gebakken en bloemen geschikt. Op vrijdag was er een verwendag georganiseerd, de leerlingen gaven handmassages en de ouderen konden meedoen met de ochtendgymnastiek.

Met name de ouderen hebben onwijs genoten van het jonge leven om hun heen. Een van de ouderen was diep geraakt en kreeg een brok in zijn keel: “Dat ik op mijn bijna 92ste jaar nog leer hoe ik moet bloemschikken, ik ga dit zaterdag meenemen en op het graf van mijn vrouw zetten!”

Imminkhoeve is erg dankbaar voor al het werk dat de leerlingen hebben verzet. Ron Koopmeiners, directeur van de Imminkhoeve, prees de leerlingen om hun inzet en positieve instelling. De leerlingen, de ouderen en Imminkhoeve kijken terug op een geslaagd kamp en kijken nu al uit naar volgend jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.