ladys only geslaagd tennistoernooi bij tco

Zondagmiddag 12 oktober waren de banen van Tennis Club Ommen goed gevuld met een flink aantal enthousiaste dames. Zowel gevorderde als beginnende tennissters konden hun tenniskrachten met elkaar meten. Het weer werkte goed mee op deze zonnige oktoberdag, lange broeken en dikke vesten konden uit. Een supergezellige middag georganiseerd door de activiteitencommissie van de club, bestaande uit Lutje Huybrechts en Henny Veraart.

De club organiseert regelmatig activiteiten en toernooien voor leden en niet leden. Zo kunt u zich nog opgeven voor het Herfstbladtoernooi dat op zondag 26 oktober wordt gehouden van 11.30- 19.30. Deze keer mogen de mannen ook meedoen ( vanaf 18 jaar.)

Dank zij de zes smashcourt banen die de club bezit op het Sportpark Westbroek te Ommen, kan er de hele winter worden doorgespeeld. Zo zal de wintertraining voor gevorderden en voor beginners binnenkort ook weer starten. U kunt zich daarvoor aanmelden via de site. Aanmelding Herfstbladtoernooi bij: trietberg@hetnet.nl Voor meer informatie over de club en aanmelding als lid: staging2.tennisclubommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.