la premiere en sdol delen punten

In het duel tussen La Premiere en SDOL in de 5e Klasse A zijn de punten over beide teams verdeeld. In Almelo werd het 1-1.

La Premiere liep vanmiddag tegen haar derde achtereenvolgende gelijke spel aan. De wedstrijden tegen Nieuw Heeten en Mariënheem werden eveneens met 1-1 gelijkgespeeld. Door het gelijke spel van vanmiddag zakt La Premiere van de 5e naar de 6e plaats.

SDOL wist vanmiddag geen winnend vervolg te geven na de knappe winstpartij van vorige week tegen SV Raalte (3-1). De ploeg van Remco Solen zakt door de remise van vanmiddag van de 6e naar de 7e plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.