kruispunt bos krijgt parallelweg

Doel van de parallelweg is om het landbouwverkeer van de N35 af te halen. Hoe de parallelweg er precies uit komt te zien, is nog niet bekend. In de afspraken tussen gemeente Raalte, provincie Overijssel en de rijksoverheid staat dat er meerdere varianten uitgewerkt moeten worden.

Bij deze uitwerkingen wordt ook de mogelijkheid van een ongelijkvloerse kruising meegenomen vanaf het spoor op de N348. Deze kan eventueel een alternatief vormen voor de spoorse doorsnijding zoals deze nu is gepland ter hoogte van de Ceintuurbaan.

Overigens is de parallelweg niet de enige aanpak die Kruispunt Bos mag verwachten. Ook de verkeerslichten worden ‘opgewaardeerd’ (wat dat precies inhoudt, vragen we even na).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.