Home / archiefcentraal / kruisingen n35 bij haarle worden aangepakt

kruisingen n35 bij haarle worden aangepakt

De berm tussen de hoofdrijbaan en de parallelweg krijgt obstakels, zodat voertuigen niet meer via de tussenberm kunnen switchen van rijbaan. Deze knelpunten worden door Rijkswaterstaat uitgevoerd. Tussen de Oude Deventerweg en Dalzicht worden parallelwegen aangelegd en worden de fietsoversteekpunten opgeheven. Hiervoor komt een fietsbrug in de omgeving van Hotel Dalzicht terug

Maandag tekende minister Schultz van Haegen een bestuursovereenkomst waarin is geregeld hoe de verkeersveiligheid wordt verhoogd op de N35 tussen Nijverdal en Wijthmen. Het Rijk heeft hiervoor een bedrag van 5 miljoen euro beschikbaar gesteld en de provincie Overijssel heeft 10 miljoen euro gereserveerd voor de diverse verbeteringen langs dit traject. Het totale budget van 15 miljoen euro wordt verdeeld over de diverse knelpunten voor dit weggedeelte.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.