kruisingen n35 bij haarle worden aangepakt

De berm tussen de hoofdrijbaan en de parallelweg krijgt obstakels, zodat voertuigen niet meer via de tussenberm kunnen switchen van rijbaan. Deze knelpunten worden door Rijkswaterstaat uitgevoerd. Tussen de Oude Deventerweg en Dalzicht worden parallelwegen aangelegd en worden de fietsoversteekpunten opgeheven. Hiervoor komt een fietsbrug in de omgeving van Hotel Dalzicht terug

Maandag tekende minister Schultz van Haegen een bestuursovereenkomst waarin is geregeld hoe de verkeersveiligheid wordt verhoogd op de N35 tussen Nijverdal en Wijthmen. Het Rijk heeft hiervoor een bedrag van 5 miljoen euro beschikbaar gesteld en de provincie Overijssel heeft 10 miljoen euro gereserveerd voor de diverse verbeteringen langs dit traject. Het totale budget van 15 miljoen euro wordt verdeeld over de diverse knelpunten voor dit weggedeelte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.