klink nijland kwiek heer en meester

Vanavond stond alweer de vijfde wedstrijd van Klink Nijland Kwiek op het programma. Nadat de dames de eerste drie wedstrijden gewonnen hadden, ging het helaas vorig week mis tegen Fortissimo. Wilden ze aansluiting houden met de top dan moest er gewonnen worden van Westlandia. Het team uit Raalte was heer en meester en won met maar liefst 37-15.

Klink Nijland Kwiek begon de eerste minuten van de wedstrijd goed maar wist dit niet in doelpunten om te zetten. Dat het na 5 minuten spelen nog maar 2-1 stond in het voordeel van de Raaltese ploeg kwam vooral door gemiste kansen. Daarna leek het dat Kwiek wegliep bij Westlandia, maar na 15 minuten gespeeld te hebben was het verschil nog maar 2 punten. Vanaf dat moment kwam Kwiek met twee man meer te staan op het veld en wisten ze uit te lopen naar een 10-5 voorsprong. Toen kwam de Raaltese equipe helemaal los en regende het de laaste 10 minuten doelpunten, waardoor de stand na 30 minuten stond op 15-7. De stand was zeker niet geflatteerd, want de dames waren heer en meester en hadden eigenljk met een groter verschil voor moeten staan.

In de tweede helft was het beeld niet anders dan in de eerste helft en ging de Raaltese equipe verder waar het gebleven was en dat is scoren. De dames stonden na 10 minuten spelen al met 19-9 voor en kon de overwinning al eigenljk niet meer ontgaan. Dat kwam mede door Westlandia dat zeer slecht speelde en ook niet meer het geloof uitstraalde. Daarentegen was dit voor Klink Nijland Kwiek het uitgelezen moment om wat aan het doelsaldo te doen . In de vijftiende minuut van de tweede helft stond het al 26-13 en konden de dames het publiek verwennen met mooi opgezette aanvallen en snelle break outs. In de laatste 15 minuten kon Klink Nijland Kwiek gemakkelijk uitlopen en brachten daarmee een monsteruitslag op het scorebord. Eindstand:37-15.

Klink Nijland Kwiek doet hiermee goeden zaken en houd daarmee aansluiting met de top. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Veneco/V.E.L.O in Wateringen.

Doelpuntenmakers:

Lisa Oosterwijk 10, Anne Slegten 6, Charlaine logtenberg 5, Rosanne Blankhorst 4, Lynn Schiphorst 3, Daniëlle Schutte 3, Romy ten Cate 2, Nicole Hemmink 2, Hanne van Rossum 2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.