kledingbakken overvol onvoorzien succes

opgestapeld stonden. Hoe dat kan?

“We vermoeden dat de herfstvakantie en de omslag van het weer van afgelopen week mensen massaal aan het opruimen hebben gezet. Het is niet gebruikelijk dat we in een week zoveel kleding aangeboden krijgen. We kunnen rustig stellen dat door de omstandigheden het succes te groot werd,” aldus de woordvoerder.

De medewerker van het Leger des Heils benadrukt dat de kledingcontainers twee keer per week geleegd worden. “Ik heb het net nog even nagevraagd. Afgelopen maandag zijn die in Raalte geleegd.”

Ook biedt de woordvoerder van het Leger des Heils nog een kleine handreiking: “Als de containers weer een keer zo vol zitten…. Op elke container staat een telefoonnummer. Als je dat belt proberen we het zo snel mogelijk op te lossen. Het is immers onmogelijk om al onze 2200 containers continu in de gaten te houden. Maar let wel: We blijven heel dankbaar voor alle kleding. Het komt goed terecht.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.