keiha uh zacht langs een snelheidsmeter

We hebben al vaker aandacht geschonken aan een snelheidswijzer in Raalte Noord. In het verleden bleven de cijfers ook groen als je te hard reed. De meter is nu aangepast en geeft ook rode cijfers als je niet te hard rijdt.

Onze conclusie is dan dat de plaatser van de snelheidssignalering zichzelf, de burgers en de bedoelde signaalfuncties niet serieus neemt. Waarom plaats je zo’n bord? Om mensen te laten zien hoe hard ze rijden. Waarom zijn er rode en groene cijfers? Omdat groen veiligheid uitstraalt en rood gevaar.

Het lijkt nogal onlogisch je daar dan niet aan te houden. Al helemaal niet omdat de signaalduider zijn waarschuwingsbord voor een school heeft neergezet. Nogal belangrijk dat je je daar aan de snelheid houdt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.