jongerenvereniging flurk houdt reunie

Die reünie wordt zaterdag overigens gehouden in het nieuwe dorpshuis, de oude Rabobank. Maar goed ook, want het dorpshuis waar de Flurkers vroeger onderdak hadden – de oude brandweerkazerne – is inmiddels een bouwval. Zo’n bouwval, dat de vroeger toch redelijk vrijgevochten Flurkers, het uiteindelijk niet aandurfden een plan de oude kazerne te kraken en daar de reünie te houden.

Flurk bestaat trouwens al lang niet meer. Het was de jongerenvereniging van min of meer alternatief Heino in de jaren zestig-zeventig-tachtig. Voor de reünie hebben zich zo’n zeventig voormalig Flurkers opgegeven. Onder hen Gouden Kalf-winnares Hanneke Niens en Tweede Kamerlid Harry van Bommel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.