Home / archiefcentraal / jong en oud waagden zich aan sw4d

jong en oud waagden zich aan sw4d

Salland Zorgverzekeringen is de trotse hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse. Op 14, 15, 16 en 17 oktober trokken duizenden wandelaars weer hun stevige schoeisel aan om mooie wandelroutes af te leggen. Ook Laura liep met haar twee dochters Femke en Emma mee. “Het is hartstikke leuk, erg gezellig en beweging is gewoon heel erg goed voor je”, beschrijft Laura haar motivatie.

Laura, Femke en Emma hadden al twee keer eerder meegelopen met de Vierdaagse en de derde keer moest er zonder twijfel komen. “Mijn kinderen hebben er vier dagen vakantie voor over, zo leuk is het.” Het evenement werd namelijk gehouden in de herfstvakantie.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.