jong en oud waagden zich aan sw4d

Salland Zorgverzekeringen is de trotse hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse. Op 14, 15, 16 en 17 oktober trokken duizenden wandelaars weer hun stevige schoeisel aan om mooie wandelroutes af te leggen. Ook Laura liep met haar twee dochters Femke en Emma mee. “Het is hartstikke leuk, erg gezellig en beweging is gewoon heel erg goed voor je”, beschrijft Laura haar motivatie.

Laura, Femke en Emma hadden al twee keer eerder meegelopen met de Vierdaagse en de derde keer moest er zonder twijfel komen. “Mijn kinderen hebben er vier dagen vakantie voor over, zo leuk is het.” Het evenement werd namelijk gehouden in de herfstvakantie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.