jong eagles wint in almelo van heracles

Jong Go Ahead Eagles heeft de wedstrijd in Almelo tegen Heracles met 0-2 gewonnen. Teije ten Den en Djeremy Zandvliet verzorgden de treffers voor de Deventenaren. Eerder dit seizoen won jong Go Ahead Eagles al met 1-0 van Heracles.

Trainer Kick Maatman vond de overwinning verdiend ondanks dat zijn spelers de eerste helft slordig aan de bal waren. “We maakten verkeerde keuzes, liepen te veel en lieten de bal niet het werk doen. Anderzijds gaven we weinig weg.” Waarbij het centrale duo achterin, Robin van der Meer en Xandro Schenk, een compliment kreeg van Maatman. “Zij verdedigden goed”, aldus de coach op de website van zijn club.

De tweede helft voetbalde de ploeg van Maatman beter. “We creëerden kansen en lieten de bal goed rondgaan.” Teije ten Den werkte een voorzet tegen de touwen en Djeremy Zandvliet rondde een uitstekende counter koelbloedig af. “Een prima voetbalcounter”, genoot Maatman na. “We speelden elkaar over de grond aan en Teije verlengt de bal goed richting Djeremy, die opkwam over links. Hij schoot goed binnen.”

Jong Go Ahead Eagles staat voorlaatste in de beloftencompetitie met tien punten. Heracles heeft ook tien punten, maar een beter doelsaldo. Eagles moet bij de eerste twee plekken eindigen om met de eerste twee teams van de andere drie groepen te strijden om de titel. Hoewel Eagles in theorie nog bij de eerste twee kan eindigen, lijkt die kans in werkelijkheid verkeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.