infoavond marienheem op glasvezel

Plaatselijk Belang Mariënheem houdt samen met de Stichting SallandGlas een informatieavond over glasvezel in het buitengebied. De avond wordt gehouden op woensdag 29 oktober in De Schalm. De avond is voor iedereen toegankelijk.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de aanwezigen informatie over het initiatief van SallandGlas om het buitengebied van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Deventer van snel internet te voorzien. Tijdens de infoavond wordt ingegaan op het belang van glasvezel voor de sociale en economische leefbaarheid, over de kosten en over de planning. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen en om in te schrijven.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

De komende maand worden op diverse plaatsen in de regio informatieavonden gehouden. Voor het meest actuele overzicht: zie staging2.sallandglas.nl. Wie overigens verhinderd is voor de bijeenkomsten in het eigen dorp kan terecht op één van de andere avonden in de regio.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.