Home / archiefcentraal / infoavond marienheem op glasvezel

infoavond marienheem op glasvezel

Plaatselijk Belang Mariënheem houdt samen met de Stichting SallandGlas een informatieavond over glasvezel in het buitengebied. De avond wordt gehouden op woensdag 29 oktober in De Schalm. De avond is voor iedereen toegankelijk.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de aanwezigen informatie over het initiatief van SallandGlas om het buitengebied van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Deventer van snel internet te voorzien. Tijdens de infoavond wordt ingegaan op het belang van glasvezel voor de sociale en economische leefbaarheid, over de kosten en over de planning. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen en om in te schrijven.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

De komende maand worden op diverse plaatsen in de regio informatieavonden gehouden. Voor het meest actuele overzicht: zie www.sallandglas.nl. Wie overigens verhinderd is voor de bijeenkomsten in het eigen dorp kan terecht op één van de andere avonden in de regio.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.