inbrekers gepakt op almelosestraat

Op de Almelosestraat in Raalte zijn in de nacht van donderdag op vrijdag vier mannen aangehouden, omdat zij in hun auto (inbrekers)gereedschap bij zich hadden.

De auto (met Duitse kentekenplaten) werd bestuurd door een 31-jarige man uit Assen. Bij hem in de auto zaten drie Roemenen (27, 27 en 30), zonder vaste verblijfplaats in Nederland. Eén van hen gaf een valse naam op.

Na onderzoek bleek dat hij nog 40 dagen gevangenisstraf te gaan had in ons land. Het specifieke inbrekersgereedschap werd voor nader onderzoek in beslag genomen. Het viertal is in afwachting van hun verhoor of uit te zitten detentie ingesloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.