in de rij voor startbewijs sw4d

Wie zich vooraf voor de Sallandse Wandelvierdaagse had ingeschreven, kon maandagmiddag zijn startbewijs ophalen. Wie zich nog niet ingeschreven had, kon dat in de tent op de Domineeskamp nog even doen. De zevende editie van de Sallandse Wandelvierdaagse gaat dinsdag van start met ‘De Dag van Wijhe’.

In Wijhe worden de wandelaars op originele wijze onthaald. Het dorp staat deze week namelijk helemaal in het teken van Halloween. Dat zullen de wandelaars merken ook. Woensdag staat de dag van Heino op het programma. In dat dorp gaat de rode loper uit.

Donderdag volgt de dag van Luttenberg, om vervolgens de Vierdaagse te sluiten met de dag van Heeten.

Als het weer een beetje meezit, is de kans groot dat het vorig jaar gebroken deelnemersrecord opnieuw er aan gaat. Het aantal voorinschrijvingen laat namelijk helemaal niets te wensen over.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.