huurwoningen de wieken gerenoveerd

De woningen aan De Wieken in Raalte hebben de afgelopen maanden een ware metamorfose ondergaan. De aanpak van de 34 woningen, waarvan er 26 in bezit zijn van woningcorporatie SallandWonen, is het sluitstuk van de grootschalige herstructurering van de wijk De Enk. Dit alles is in overleg met de bewonerscommissie en de Huurdersvereniging Salland uitgevoerd.

De metamorfose aan de buitenkant is zichtbaar door de nieuwe kleuren die de gevels gekregen hebben. Zelfs de woningen die bij een eerstvolgende verhuizing verkocht worden zijn onderhanden genomen en passen in het nieuwe straatbeeld. Dit geldt ook voor de onlangs door SallandWonen verkochte woningen.

Een ander deel van de woningen zijn vanaf heden bestemd voor één-of-twee-persoonshuishoudens. Bij deze woningen zijn ook binnen verschillende aanpassingen gedaan. Met HR++ glas in nieuwe kozijnen, een dik isolatiepakket onder nieuwe dakpannen en een compleet nieuwe badkamer in de kleine slaapkamer zijn deze woningen klaar voor de toekomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.