Home / archiefcentraal / horizon bedankt chauffeurs tcr

horizon bedankt chauffeurs tcr

Voor de chauffeurs was een groot spandoek opgehangen. Ook kregen ze allemaal een cadeautje. “Het zal voor de leerlingen even wennen zijn dat zij niet meer door hun vertrouwde chauffeur naar school worden gebracht en opgehaald,” stelt Henk Schopman, directeur van de Horizon.

TCR verzorgde vele tientallen jaren het leerlingenvervoer. Chauffeurs reden kinderen vaak hun hele schoolcarrière van en naar school. In die jaren bouwden de kinderen en hun chauffeurs een bijzondere band met elkaar op.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.