hoonhorst boekt opnieuw knappe zege

VV Hoonhorst boekt opnieuw een belangrijke zege in de 5e Klasse A. Vanmiddag werd Nieuw Heeten met

2-0 verslagen De ploeg van trainer Bert Spies staat op de tweede plaats met maar 3 punten achter op koploper AVC Heracles.

De trainer van de thuisploeg vertelde na afloop onder de indruk te zijn van het spel van de tegenstander. ‘Nieuw Heeten heeft gewoon een hele goede ploeg. Het was één van de betere ploegen die we gehad hebben, ze zetten goed druk vooruit en speelden goed voetbal’. Ondanks het goede spel van Nieuw Heeten kwam Hoonhorst op voorsprong via een fantastische solo actie van Jasper Beltman. Bert Spies gaf in de rust de complimenten aan zijn ploeg. ‘De jongens speelden gewoon goed voetbal en waren de bovenliggende partij. We speelden thuis, en dan is goed en flitsend voetbal gewoon een belangrijk aspect. Je doet het ook voor de mensen die op hun vrije zondag naar VV Hoonhorst 1 komen kijken.’

Vlak na rust schoot Brenden Eijkelkamp via een vrijetrap de thuisploeg naar een 2-0 voorsprong wat tevens het laatste doelpunt uit de wedstrijd was. ‘Ik ben zeer tevreden over het spel van mijn ploeg. We namen het initiatief en hebben de toeschouwers vermaakt. Dat deden wij niet alleen want ook Nieuw Heeten deed er alles aan om er een mooie wedstrijd van te maken’ vertelde de oefenmeester van Hoonhorst.

VV Hoonhorst zal op 26 oktober haar volgende wedstrijd spelen. De uitwedstrijd tegen Bornerbroek staat dan op het programma. Nieuw Heeten zal eveneens op 26 oktober in actie komen in de lastige thuiswedstrijd tegen USV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.