hoeveel geeft raalte jaarlijks aan ict uit

Vorige week kwam in het nieuws dat de landelijke overheid jaarlijks 1 tot 1,5 miljard euro aan overheidsprojecten morst. “Weliswaar heeft dit onderzoek betrekking op projecten van de rijksoverheid, echter de fractie van D66 wil weten wat de situatie in de gemeente Raalte is. Als men uitgaat van 1 tot 1,5 miljard verspilling landelijk op een bevolking van bijna 17 miljoen inwoners, zou dat doorredenerend voor een gemeente als Raalte met 37.000 inwoners een bedrag van een paar miljoen aan verspilling kunnen betekenen,” aldus Moorman.

Daarom wil Moorman weten hoeveel geld Raalte jaarlijks aan computers en bijbehorende infrastructuur uitgeeft. Ook wil Moorman wel eens weten hoeveel euro er jaarlijks naar externe ICT-partijen gaat en of er gezamenlijk met Deventer en Olst-Wijhe ingekocht kan worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.