het hoftheater presenteert voorstellingen

Het HOFtheater pakt aankomende week uit met een viertal voorstellingen. Op donderdag 9 oktober kan het publiek genieten van het beproefde komische toneelstuk ‘De Huisvrouwmonologen’. Op vrijdag 10 oktober speelt Slagerij van Kampen voor het eerst in het HOFtheater met de reeds uitverkochte show ‘Beats ’n Brass’. Op zaterdag 11 oktober speelt Flairck in originele bezetting de muziekvoorstelling ‘The Lady’s Back’ en op donderdag 16 oktober zijn de populaire hondjes Woezel & Pip in het theater met de 2+ kindervoorstelling ‘Overal Vriendjes’.

Anne-Mieke Ruyten, Miryanna van Reeden en Sophie van Oers – De Huisvrouwmonologen

Op donderdag 9 oktober is het komische toneelstuk ‘De Huisvrouwmonologen’ terug van weggeweest. In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise (60), haar dochter Gijsje (27) met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia (41).

Ze bespreken elkaars leven en huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat? En wat is een huisvrouw dan eigenlijk? En waarom noemen we het tegenwoordig “zorgmoeder” of “thuisblijfmoeder” en niet gewoon “huisvrouw”. Door verschillende gebeurtenissen worden ze gedwongen na te denken over wat ze willen met hun leven.

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 9 oktober. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 23,50.

Slagerij van Kampen – Beats ‘n Brass

Niet eerder heeft de populaire slagwerkgroep Slagerij van Kampen opgetreden in het HOFtheater, maar dankzij de vergroting van het podium staat de groep dit jaar voor het eerst in Raalte. Hun voorstelling ‘Beats ’n Brass’ op vrijdag 10 oktober is reeds uitverkocht en er is een wachtlijst.

Flairck – The Lady’s Back

Op zaterdag 11 oktober hoort het publiek een selectie uit het enorme oeuvre van het gezelschap Flairck; in totaal 250 tracks vastgelegd op 23 CD’s. Oude meesterwerken worden gecombineerd met nieuwe muzikale acrobatiek en een doorleefde, humoristische presentatie.

Sylvia Houtzager, Peter Weekers en Erik Visser hadden in de jaren 80 veel succes met de groep Flairck en reisden jarenlang de wereld over met hun onnavolgbare, instrumentale muziek. Met het verstrijken der jaren is de muziek van Flairck tijdloos gebleken. ‘Variaties op een Dame’, ooit het titelstuk van het wereldwijd verspreide debuutalbum van Flairck, wordt met veel energie en virtuositeit ten tonele gevoerd: The Lady’s Back.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 11 oktober. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 24,50.

Woezel & Pip – Overal Vriendjes (2+)

In de herfstvakantie, op donderdag 16 oktober, komen Woezel & Pip naar het HOFtheater met de kindervoorstelling ‘Overal Vriendjes’. De bekendste hondjes van het land hebben met hun twee voorgaande voorstellingen ‘In de Tovertuin’ en ‘Alles is fijn!’ een overweldigend succes behaald.

In de nieuwe voorstelling ‘Overal vriendjes!’ beleven Woezel & Pip weer spannende avonturen, wordt er natuurlijk gezongen, gelachen en zijn alle vriendjes uit de Tovertuin ook van de partij. De Tulpjes zingen, Molletje graaft druk in het rond, maar wat is Buurpoes nou aan het doen? Woezel & Pip vinden al spelend en lerend meer en meer vriendjes.

Voor kinderen is er een leuke actie: Download en print de Woezel & Pip Vriendjespagina op de website van het HOFtheater. Neem de ingevulde pagina mee naar de voorstelling en doe deze in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek. Wie weet komt de vriendjespagina voorbij tijdens de voorstelling!

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 16 oktober om 14.00 en om 16.00. Kaarten kosten € 17,00 voor volwassenen en € 13,50 voor kinderen t/m 10 jaar.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.