herontwikkeling swaenewoerd van start

“Met de renovatie van Swaenewoerd worden flinke stappen gezet ten aanzien van wonen, zorg en welzijn”, aldus Henk van Kampen. “Stappen die nodig zijn om te kunnen bieden wat de wereld vandaag en morgen van ons vraagt. Van verzorgingstehuis naar een woongebouw met 30 appartementen waar óók zorg geleverd kan worden”.

Om het verzorgingshuis te verbouwen tot woongebouw, verhuizen in december de kantoorfuncties van Zorggroep Raalte naar het voormalig kantoor van SallandWonen aan de Kerkstraat. Ook krijgen het woongebouw en het dienstencentrum van Swaenewoerd hun eigen ingang.

Met de gemeente Raalte als derde partner wordt onderzocht of het dienstencentrum uit kan groeien tot een buurtcentrum in Blekkerhoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.