heino lijdt keiharde eerste nederlaag

VV Heino heeft voor het eerst in de competitie verloren. In en tegen Hoogland werd het 5-0. In de tweede helft konden twee spelers van het team van Marc Lobbers voortijdig gaan douchen.

Heino begon slecht aan de wedstrijd op sportpark Langenoord in Hoogland. Na twee minuten kon de doelman van Heino al vissen. Een voorzet van Van Diermen werd door aanvaller Luuk Voorburg binnengewerkt. Een twintigtal minuten later verdubbeld de thuisploeg de score. Caspar Vijverberg schiet de bal op doel waarna de doelman van Heino over de bal duikt.

Met een 2-0 tussenstand gaan beide teams rusten. In de tweede helft komt Heino nog verder achter. Gokhan Turksoy passeert een drietal spelers van het team van Marc Lobbert om vervolgens raak te schieten. Kort na het doelpunt van Turksoy loopt Gerritsen namens Heino tegen zijn tweede gele kaart aan. Hij kan voortijdig gaan douchen. Met tien man en een ruime achterstand lijkt de eerste nederlaag voor Heino niet lang meer weg. Als van Kommeren dan de 4-0 van afstand tegen de touwen schiet is het pleit definitief beslecht.

Vlak voor tijd wordt het drama in Hoogland nog erger. De doelman van Heino ontvangt in de 88e minuut de rode kaart. De penalty die volgt wordt verzilverd door de thuisploeg. Bij 5-0 blijft het in Hoogland. Door de nederlaag zakt Heino weg in de middenmoot van de eerste klasse.

Volgende week zondag kan Heino zich op eigen veld revancheren. Dan is De Zweef uit Nijverdal de tegenstander.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.