heino laat punten liggen bij laagvlieger

Heino heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Concordia. In Wehl speelde de ploeg van trainer Marc Lobbert beter, maar ging het slordig om met de kansen. Door dit gelijke spel blijft Heino wel ongeslagen in de Eerste Klasse E.

Thuisploeg Concordia kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Een schot van Tom Berendsen werd door Brandon van Assen van richting veranderd, waardoor Heino-goalie Tom Vastenavond kansloos was. In de tweede helft zette Heino alles op alles in de jacht op de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk pas in de 85e minuut via Robin Gerritsen.

Op de ranglijst zakt Heino één plaatsje, de ploeg staat nu vijfde. Volgende week komt TVC’28 op bezoek in Heino, die ploeg staat negende.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.