Home / archiefcentraal / heiki laing eindigt seizoen op tweede plek

heiki laing eindigt seizoen op tweede plek

Heiki Laing (18) uit Haarle rijdend voor MX Twente, heeft afgelopen zondag in Oss tijdens de laatste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap de wedstrijd af weten te sluiten op een vijfde plaats. Hiermee heeft hij het Nederlands kampioenschap 2014 af weten te sluiten op de tweede plaats.

Tijdens de kwalificatietraining in Oss zette Heiki de zesde tijd op de klok. De start van de eerste en tweede manches die tegelijk met de MX Open klasse werden verreden waren beiden goed. Heiki kon in de middenmoot mee naar boven en reed twee sterke wedstrijden. Gedurende de wedstrijden wist Heiki plekken te winnen en finishte beide manches als vijfde.

Twee maal vijf betekende ook de vijfde plaats in de daguitslag. Wat Heiki volgend jaar gaat doen is nog geheel onzeker. MX Twente heeft besloten om zijn sponsoractiviteiten met ingang van het nieuwe seizoen te beëindigen waardoor een nieuwe start in 2015 vooralsnog onmogelijk is.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.