heerlijk niemand verwachtte dit meer

Jeffrey Rijsdijk kroonde zichzelf tot matchwinner in Utrecht en was vanzelfsprekend de man om wie alles draaide in de catacomben van de Galgenwaard. “Wat is dit heerlijk zeg, niemand verwachtte meer een overwinning. Als je hem dan toch nog binnen schiet dan geeft dat een geweldig gevoel”, erkent de middenvelder.

“Laten we eerlijk zijn, de eerste helft zijn we weggespeeld door Utrecht”, begint Rijsdijk realistisch. “We mochten blij zijn met een ruststand van 0-0, maar komen na rust wel erg snel op een 2-0 achterstand. Dan denk je dat de wedstrijd gespeeld is, maar maakt Deniz de 2-1. Dat geeft je dan hoop en uiteindelijk valt ook vrij snel de 2-2. Daarna creëerden we levensgrote kansen, maar die gingen stuk voor stuk mis.”

Rijsdijk kreeg zelf ook twee kansen, maar stuitte twee keer op doelman Ruiter. “Het blijft in je hoofd zitten dat je twee kansen om zeep hebt geholpen, waardoor het gelijk blijft staan. Dan hoop je dat je dat gelijkspel vast kunt houden met z’n allen om nog een punt over te houden. Utrecht ging vanaf toen alles of niets spelen en ik hoorde ook het publiek “alles of niets” zingen. Dan ben je wel even bang dat het toch weer mis gaat. FC Utrecht werd op een gegeven moment vermoeid, omdat ze in de eerste helft veel druk hadden gezet op ons. Toch gingen ze vol voor de overwinning waardoor wij veel ruimte kregen. Dat we dan uiteindelijk niet met één, maar zelfs met drie punten van het veld stappen is heerlijk. Vooral omdat ik twee grote kansen heb gemist is het extra lekker om die winnende er in te schieten. Niemand had het meer verwacht, dat maakt het zo mooi”, aldus de glunderende doelpuntenmaker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.