hannink en gamma gaan samenwerking aan

Hannink Makelaars en Gamma Raalte bundelen de krachten. Iedereen die Hannink Makelaars inschakelt voor de verkoop van zijn of haar woning krijgt een verkooppakket samengesteld door Gamma. In dit pakket zitten handige items die helpen om de woning verkoop-klaar te maken.

Iedereen die een woning koopt, krijgt een aankooppakket van de Gamma met items die helpen bij het maken van een vlotte start in de nieuwe woning. Bovendien slaan Hannink Makelaars en de Gamma de handen ineen op het gebied van marketing. Door nieuwe acties en technieken te bundelen, wordt een nog grotere doelgroep bereikt.

Martijn Holterman van Hannink Makelaars: “In alles wat wij doen willen we waarde toevoegen voor onze klanten. Het betekent zorgen dat de verkoop vlot loopt, dat goede verkoopprijzen gerealiseerd worden en onze klanten een goed gevoel aan het verkoopproces overhouden. Door de samenwerking kunnen we op een leuke en luchtige manier onze klanten iets extra’s bieden. Ook in de winkel van de Gamma zullen we zichtbaar zijn. Die zichtbaarheid bestaat echter niet uit het simpelweg tonen van aanbod. Klanten weten ons te vinden en bovendien wordt veelal online gezocht. We willen vooral onze ideeën en mogelijkheden delen, want uiteindelijk gaat het erom wat de klant wil en dat vullen we vervolgens samen in.”

Patrick Hartink van Gamma Raalte: “Door de samenwerking vergroten we ons bereik op een vlotte manier. Bij ons staat de klant altijd voorop, dit betekent dat wij er alles aan doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we door te zorgen dat er altijd specialisten voor u klaar staan. Deze specialisten zullen u dan ook perfect advies geven hoe u de klus het best kan aanpakken. Tevens is het mogelijk met uw bouwtekeningen naar ons toe te komen en hier een passend kleur- en style advies in te krijgen. Zo kunnen we bij u de gehele klus begeleiden. Ook kunt u natuurlijk online al heel veel bekijken en bestellen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.