haarle auto service speelt gelijk tegen bdc

Zaterdagavond stond er in de hoofdklasse B de wedstrijd tussen Haarle en BDC op het programma. Haarle/ Auto Service heeft goede herinering aan hun opponent, want vorig jaar werd er tegen hun gewonnen en gelijkgespeeld. Vanavond werden de punten gedeeld. Beide teams wisten goed de gaten in de defensie van de tegenstander te vinden. Met rust was er dan ook maar een klein verschil. Na 30 minuten te hebben gespeeld was de stand 10-12 voor BDC.

In de tweede helft waren het de dames uit Haarle die het sterkste voor de dag kwamen. Ze kwamen dan ook goed terug in de wedstrijd, maar wisten uiteindelijk niet de twee punten te pakken. Eindstand 18-18

Marlijn Besten speelsters van Haarle zei het volgende over de tweede helft :

“In de rust werd nogmaals duidelijk gemaakt dat we compact moesten verdedigen en de opbouwsters van BDC niet meer langs ons heen mochten. We begonnen de tweede helft beter, stonden feller te verdedigen en BDC kwam minder makkelijk langs ons heen.”

“Toen er op het laatst nog twee keer twee minuten werd gegeven aan onze kant werd het wel heel spannend. We hebben keihard gevochten tot de laatste minuut en hierdoor heeft BDC nauwelijks kunnen scoren in overtal. De laatste minuten hebben we uit kunnen spelen tot een gelijke stand van 18-18. Er had misschien meer ingezeten maar we zijn zeer tevreden met een punt. “

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.