ha stu broeklandnijhof 26 25

Voor Broekland stond er zaterdag een uitwedstrijd op het programma tegen Ha-Stu uit Nijmegen. Broekland dat dit seizoen goed begon door een zege op CVO en streekgenoot Heino, staat op dit moment een gedeelde eerste plaats. De formatie uit Broekland moest vanavond winnen wouden ze hun leidende positie vasthouden. De wedstrijd begon wat later dan gepland, omdat de scheids niet kwam opdagen. Desondanks dat de wedstrijd later begon lukte het de dames helaas niet om hun ongeslagen status te behouden. Er werd vanavond helaas met 1 doelpunt verschil verloren in Arnhem. Na 60 minuten te hebben gespeeld stond er 26-25 op het scorebord in het voordeel van Ha-STU.

Sharons Neulens van Broekland beschreef de wedstrijd zelf. “De wedstrijd liep de hele tijd gelijk op en ging hard tegen hard met een licht voordeel voor hastu. We hebben er aan het eind van de wedstrijd geen gelijk spel uit kunnen halen. Dit was eigenlijk wel verdiend, maar mede door een aantal onterechte beslissingen, gemaakt door een van beide scheidsrechters, is dit niet gelukt. We hebben er keihard voor gevochten en gaan toch met een positief gevoel naar huis”

Scores:

Lesley Herder 3x

Anniek Poppe 1x

Lauri Kortenhorst 4x

Sophie van der Fels 2x

Karlien Nijenkamp 3x

Jill Bannink 5x

Silke Hemels 2x

Sharon Neulen 5x

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.