griezelige straten door hallowieje

Grote spinnenwebben, vliegende spoken, pompoenen en meer. Met deze objecten zijn diverse straten in Wijhe versierd. Dat komt vanwege de Hallowiejeweek die op dit moment volledig aan de gang is. De inwoners hebben de handen uit de mouwen gestoken en hun straat veranderd in een griezelige spookstraat. Twee voorbeelden van versierde straten zijn De Jakke en Nieuwstraat.

Iedereen die zijn huis en tuin heeft versierd, in het Hallowieje-thema, kan zich opgeven voor de straatversierwedstrijd. De hoofdprijs is een etentje in het Theater-Restaurant Lokate voor het gehele winnende team. Het vlees voor de avond wordt geleverd door Gilde Slagerij Koenderink.

Heksenmarkt en lampionoptocht

Het centrum van Wijhe staat op vrijdagavond (17 oktober) in het teken van de Heksenmarkt. Tijdens deze braderie zijn er verschillende kramen met leuke artikelen in het thema Halloween en meer. Vanaf 19.30 uur start een lampionoptocht vanaf het Dedemplein. De tocht zal zich onder begeleiding van de Wijhese Harmonie vervolgen door de Langstraat-Molenstraat-Rambonnetstraat-Kerkstraat-Langstraat om uiteindelijk weer te eindigen op het van Dedemplein.

Voor meer informatie over Hallowieje en de evenementen rondom dat, bezoek de website of hun Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.