Home / archiefcentraal / gozubuyuk steekt draak met bart vriends

gozubuyuk steekt draak met bart vriends

Het filmpje waarin Bart Vriends zijn topografische kennis onthult is een ware hit op internet. De Wereld Draait Door liet weten dat het filmpje het meest bekeken filmpje ooit is. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük had het filmpje blijkbaar ook gezien en vroeg Vriends voor aanvang van de IJsselderby naar de hoofdstad van San Marino.

“Ik wist het echt niet, dus ik had geen idee wat voor antwoord ik moest geven”, liet Vriends na afloop van de wedstrijd weten. Toen de scheidsrechter merkte dat Vriends het echt niet wist, begon hij de verdediger te jennen. “Onder de wedstrijd heeft hij nog wel een paar keer gevraagd naar de hoofdstad van San Marino”, aldus Vriends die na de wedstrijd hoorde dat de hoofdstad van San Marino Citta is.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.