flink druk op open huis kwintijn

Uiteindelijk bezochten meer dan 250 belangstellenden de open dag van de nieuwe openbare brede basisschool. Er waren veel enthousiaste reacties op de nieuwbouw. Velen waren onder de indruk van de openheid van het gebouw, de ruimte, de mogelijkheden en de gebruikte materialen.

Niet alle vertrekken zijn al helemaal klaar, maar iedereen kreeg wel een heel mooi beeld hoe straks de school in januari er uit moet gaan zien. Ook de kleedkamers en de spelzaal waren te bezichtigen. Er waren, ondanks dat het gebouw nog niet helemaal af is, al veel complimenten. Belangstellenden werden in groepjes rondgeleid door trotse leerkrachten en ouders.

In december wordt de nieuwbouw officieel overgedragen aan Stichting De Mare waar Kwintijn onderdeel van uitmaakt. In de kerstvakantie zal er verhuisd worden, zodat vanaf 7 januari 2015 in het nieuwe schoolgebouw gestart kan worden. Meer informatie over de nieuwe school is te vinden op staging2.bskwintijn.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.