fitnesscentrum en verzekeraar werken samen

Een fitnesscentrum en een zorgverzekeraar lijken misschien op het eerste gezicht niet direct met elkaar verbonden. Toch is dat wel het geval bij Vital Centre Raalte en Salland Zorgverzekeringen. Beide partijen werken nauw met elkaar samen, iets waar hun leden dubbel voordeel uit kunnen halen. “Sporters die zich verzekeren bij Salland krijgen een aantrekkelijke korting op de premie, maar ook korting op het sporten bij Vital Centre”, legt Edwin Ophof, eigenaar van de sportschool, de samenwerking uit.

Met de sportschool heeft Ophof een reëel doel voor ogen. “We willen van goed naar geweldig en gebruiken daarbij vier pijlers in combinatie met bewegen. Dat zijn bewustwording, gedragsverandering, voeding en plezier.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.