feestelijke tentoonstelling het koloriet

Donderdag 9 oktober was het een feestelijk gebeuren in Het Koloriet. De tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek werd druk bezocht door ouders en opa s en oma s. De tentoonstelling startte met de dans van “kinderen voor kinderen”op het plein door alle kinderen.

Binnen was van alles te zien, een speurtocht, gedichten, taarten en andere feestelijke knutsels. In groep twee zag het er bijzonder feestelijk uit: de kinderen zaten op eigen gepimpte stoelen aan een prachtig versierde tafel. Enkele moeders zorgden de volgende morgen spontaan voor cakejes met versierselen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.