Home / archiefcentraal / feestelijke tentoonstelling het koloriet

feestelijke tentoonstelling het koloriet

Donderdag 9 oktober was het een feestelijk gebeuren in Het Koloriet. De tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek werd druk bezocht door ouders en opa s en oma s. De tentoonstelling startte met de dans van “kinderen voor kinderen”op het plein door alle kinderen.

Binnen was van alles te zien, een speurtocht, gedichten, taarten en andere feestelijke knutsels. In groep twee zag het er bijzonder feestelijk uit: de kinderen zaten op eigen gepimpte stoelen aan een prachtig versierde tafel. Enkele moeders zorgden de volgende morgen spontaan voor cakejes met versierselen.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.