feest en spektakel op csi salland

Spektakel zal er ook zijn. Op zaterdagavond om 18.45 uur begint de showrubriek Jump & Drive, aangeboden door Veldhuis Media. Ponyruiters van clubs uit de omgeving en hun pony vormen samen met springruiters op een quad een team. Welke combinatie zal het snelst zijn?

De entree is voor het eerst alle dagen gratis. Op zondagmiddag om 15.00 uur begint het slotstuk van het concours, de Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs van Salland over een hindernisparcours van 1.45m hoogte.

CSI Salland wordt gehouden aan de Boetelerveldweg in Mariëmheem. Zie ook staging2.csisalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.