familie hendrix wint stoppelhaene actie

De familie Hendrix uit Limburg heeft een weekendje weg in Salland gewonnen. Tijdens de promotietour die Stöppelhaene afgelopen zomer deed in verschillende provincies, kon iedereen meedoen aan een leuke actie. Raad het aantal maiskorrel in de pot en win een weekend weg in Salland.

De pot gevuld met maiskorrels heeft met de Stöppelhaene promotour dorpen als Roden, Lelystad en Hattem aangedaan. Honderden pogingen zijn gedaan om het juiste aantal korrels te raden en zo dat weekend weg in Salland te winnen.

De jongste telg van de familie Hendrix zat met maar 95 korrels af van het juiste aantal. Tijdens een vakantie in Raalte kwamen zij op de Sallandse Streekmarkt de promotie bus tegen en deden een gokje. Namens Salland Marketing mag de Limburgse familie nu genieten van een heerlijk weekend op Vakantiepark de Luttenberg.

De promotietour van Stöppelhaene gaat ook volgend jaar weer de provincies in het Sallandse feest bij meer mensen bekend te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.